DS6 Käsidesi

DS6 Käsidesi on kotimainen, turvallinen, alkoholiton vaihtoehto käsien desinfiointiin. Alkoholittoman DS6 Käsidesin teho perustuu voimakkaisiin biosideihin, jotka tappavat taudinaiheuttajat jo pienillä pitoisuuksilla – käsien ihoon kohdistuva kemiallinen kuorma on pieni. DS6 Käsidesi haihtuu hitaasti, tehoaineet vaikuttavat pitkään. DS6 Käsidesi on hellä käsille, armoton mikrobeille. DS6 Käsidesi on turvallinen käyttää (ei syttymisvaaraa).

DS6 Käsidesin sisältämä peretikkahappo on erittäin voimakas aktiiviaine, joka tappaa mikrobit tehokkaasti pieninäkin pitoisuuksina. DS6 Käsidesissä peretikkahapon pitoisuus on ihmisille täysin vaaraton ja turvallinen käyttää.

Käyttöohje: Levitä käsihuuhde kuiviin käsiin ja hiero se huolellisesti kaikkialle. Muista myös käsien selkäpuoli. Anna aineen kuivua hitaasti, älä pyyhi pois.

Sisältää: Alkyylidimetyylibentsyyliammoniumkloridi, glyseroli, peretikkahappo, vesi.

Varoitus: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Hävitä sisältö/pakkaus jätemääräysten mukaisesti.